Traplift Groningen - Prijzen, kosten en informatie

Traplift Groningen – prijzen en informatie

Een traplift kopen tegen de beste deal in Groningen

Woont u in Groningen en wilt u een traplift laten plaatsen? Houd er dan wel rekening mee dat trapliften leveranciers verschillende prijzen hanteren per situatie en trapsoort. Door traplift prijzen met elkaar te vergelijken kunt u soms tot wel 30% besparen op het kopen van een traplift. Op de websites van de leveranciers zelf zijn echter meestal geen prijzen te vinden waardoor het lastig is om een inschatting te maken. Onze dienst brengt echter uitkomst. Door ons formulier in te vullen kunt u geheel gratis en vrijblijvend tot wel 3 scherpe offertes ontvangen van traplift bedrijven in Groningen. Vergelijk de traplift prijzen op uw gemak en kies vervolgens optioneel voor het bedrijf dat u het beste aanbod heeft gedaan. Wij helpen u bij het vinden van de beste traplift tegen de zachtste prijs.

Ontvang offertes voor:

  • Een nieuwe of tweedehands traplift
  • Verkopen of verwijderen van een traplift
  • Huren van een traplift
  • Gratis advies op maat voor uw situatie
Vraag gratis offertes aan en ontvang de beste prijs
Wilt u graag een traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Bespaar tot wel 30% op de aanschaf van een traplift en vergelijk kosteloos en vrijblijvend 3 voordelige offertes voor trapliften in Groningen.

Ja ik wil 3 offertes vergelijken voor trapliften in Groningen. Klik hier

Gemiddelde traplift prijzen

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)
full-width-banner-2

Is een tweedehands traplift een goed idee?

Veel mensen vermoeden dat een tweedehands traplift veel voordeliger is dan een nieuwe. Dit is vaak echter niet zo. Omdat het railsysteem specifiek voor uw situatie gemaakt zal worden en dit de meeste kosten met zich meebrengt schelen nieuwe en tweedehands trapliften niet veel in prijs. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om een nieuwe traplift te kopen.

Aanvragen traplift vergoeding in Groningen via WMO of PGB

Voorheen financierden een flinke groep mensen hun traplift door middel van een PGB (persoonsgeboden budget) die aan te vragen is bij het WMO loket (wet maatschappelijke ondersteuning). Tegenwoordig is het zeer moeilijk om hier nog in aanmerking voor te komen. Het komt nog maar zelden voor dat de gemeente hiervoor budget uittrekt al zijn er enkele zeldzame uitzonderingen. Het aanvragen van een traplift vergoeding kan maanden of langer duren zonder zekerheid dat u deze toegewezen krijgt. Het beste kunt u dus een traplift kopen om snel resultaat te hebben.

Andere gemeenten: